Управління культури Черкаської ОДА
П`ятниця, 29.03.2024, 10:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Квітень » 20 » Канівське училище культури і мистецтв запрошує…
09:14
Канівське училище культури і мистецтв запрошує…
 
 6 причин стати студентом Канівського училища культури і мистецтв
 
1. Канів – колиска української духовності! Канів – древнє і завжди молоде місто, що приваблює своєю чарівною природою, загадковістю своєї романтичної минувшини. Віки прошуміли над його горами, над Дніпром-Славутою, над куполами та дзвіницями древнього Успенського собору…
 
У великій і славній історії міста останні 50 років – порівняно невеликий час. Але саме ці роки і стали початком заснування, подальшого розвитку та сучасного розквіту Канівського училища культури і мистецтв адже саме цьому навчальному закладу випало на долю стати центром культурно-мистецького та духовного життя Канева і всієї Черкаської області.
 
Багатьох видатних людей виховала і дала світові канівська земля. Пригорнула вона до свого серця і буремного сина, борця і співця українського народу Т.Г.Шевченка. І саме ця неповторна аура високої духовності Шевченківського краю щовесни кличе молодих людей, майбутніх студентів, у світ прекрасного, світ духовності і культури.
 
2. Ти творчий – наше училище саме для тебе!
 
Навчання в училищі неможливе без творчості. Викладацький склад, методика навчання, цикли фахових, фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін зможуть розкрити творчий потенціал кожного студента. Ми готуємо спеціалістів, які в майбутньому зможуть реалізувати свої таланти, знання, вміння і навички у практичній діяльності, гідно представлятимуть свою спеціальність та КУКіМ як навчальний заклад, що готує фахівців найвищого рівня.
 
3. Вже сьогодні ти учасник концертів та шоу-програм!
 
Неможливо собі уявити культурне життя древнього міста Канева та Черкаської області без участі у ньому творчих колективів училища. Всі важливі події в громадському культурно-мистецькому житті відбуваються при безпосередній та активній участі студентів та викладачів училища. Вже з І курсу навчання студенти втілюють в життя свої творчі задуми, ознайомлюються з роботою провідних закладів культури, беруть участь у їх роботі, відроджують народні традиції та обряди; організовують та проводять різноманітні театралізовані вечори, концерти; розробляють ігрові, розважальні, конкурсні шоу-програми.
 
4. На тебе полюють роботодавці!
 
Сотні імен вихованців училища прикрашають кращі творчі колективи, заклади культури регіону та України. Запорукою високої конкурентоздатності випускників училища є цілеспрямована робота викладацького складу, який вважається одним з найпотужніших серед споріднених навчальних закладів України.
 
Важливою для майбутніх фахівців є можливість заявити про свій творчий потенціал та фаховий рівень під час проходження виробничої практики у відомих мистецьких колективах та провідних телеканалах України. Серед них: Черкаський заслужений український народний хор, Черкаський обласний академічний музично-драматичний театр, Обласний театр ляльок, Черкаський центр дитячої та юнацької творчості, Обласна наукова бібліотека ім. Т.Г.Шевченка, Обласна дитячо-юнацька бібліотека, телеканали «1+1», «ICTV», «Перший національний», «5 канал», «ТРК-Київ», Черкаська телестудія «Віка», Обласна телерадіокомпанія «Рось» та ін.
 
Отже, той хто працює над собою та прагне успіху, завжди користується попитом серед роботодавців!
 
5. Випускники училища – бажані абітурієнти провідних вузів України!
 
Студенти нашого училища є переможцями багатьох обласних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів, багато з яких проходять на базі мистецьких навчальних закладів України. Це дає їм змогу, практично «автоматично», завдяки рекомендаціям-запрошенням, ставати студентами цих вузів.
 
Крім цього, училище має угоди з провідними вузами України про навчання наших випускників за скороченим терміном. Серед них: Державна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Київський національний університет культури і мистецтв, Рівненський державний гуманітарний університет, Переяславський та Ніжинський державні педагогічні університети, Харківська державна академія культури.
 
6. Незабутні студентські роки!
 
Студентське життя в училищі надзвичайно різноманітне. В ньому створено найкращі умови для розвитку особистості та реалізації творчих талантів.
 
А чого варті перші романтичні вечори в колі друзів у затишному гуртожитку, або біля багаття на березі Дніпра? Через все життя ти пронесеш незабутні враження, пережиті почуття, коли, піднімаючись сходами Чернечої гори на зустріч лагідному заходу сонця, ловив ніжний, глибокий погляд свого першого кохання.
 
Тож приходь до нас. І тобі заздритимуть друзі, тому що ти – студент Канівського училища культури і мистецтв!
 
                                                
Переглядів: 4587 | Додав: Mary | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Жека  
0
Вы класные!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
   Анонс
[10.05.2016]
ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ЗАХІД (0)
[21.04.2016]
«ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ» (0)
[29.02.2016]
ЗАПРОШУЄМО НА ЗАХОДИ З ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ МИХАЙЛА ЗАДНІПРОВСЬКОГО (0)
[25.02.2016]
ЗАПРОШУЄМО НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ КНИГИ (0)
[11.01.2016]
КОНКУРС КНИЖКОВИХ ВІДЕООГЛЯДІВ "ФАБРИКА ВРАЖЕНЬ" (0)
[21.12.2015]
КІНОФЕСТИВАЛЬ ДО 80-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЯ СИМОНЕНКА (0)
[12.10.2015]
5-8 ЛИСТОПАДА ВІДБУДЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА ВИСТАВКА "УКРАЇНСЬКИЙ СУВЕНІР - 2015. УКРАЇНА - КРАЇНА МАЙСТРІВ" (0)
[06.10.2015]
ГОСТИННО ЗАПРОШУЄМО НА КІНОФЕСТ-ПРЕЗЕНТАЦІЮ НАРОДНОЇ КІНОСТУДІЇ «МАЛЬВИ» (0)
[28.09.2015]
МІЖНАРОДНИЙ КНИЖКОВИЙ ЯРМАРОК (0)
[25.09.2015]
28 ВЕРЕСНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРСОНАЛЬНОГО САЙТА «ВАСИЛЬ СИМОНЕНКО» (0)

Форма входу

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Новини управління

Черкаська обласна державна адміністрація © 2024